DECORACIÓ NADALENCA

AQUEST ANY, I CONTINUANT AMB EL PROJECTE DE RECICLATGE, S'HA PREPARAT LA DECORACIÓ NADALENCA AIXÍ COM EL BETLEM AMB MATERIALS DE RECICLATGE.
DES DEL CENTRE VOS DONEM LES GRÀCIES PER LA PARTICIPACIÓ I ESPEREM QUE US AGRADE. BON NADAL.

1 comentari:

  1. COM HEM FET EL BETLEM?
    PEP VIVES VILAR: he fet els camells amb 3 biberons, 3 envasos de petit, 12 depressors, llana, cordons de sabatilles, 3 trossos de tela, 6 càpsules de nespresso, fil, retoladors, pintures amb purpurina. Primer fem les cames amb els depressors, que partim per la meitat i enganxem al biberó per la part recta. Després la gepa amb els envasos de petit, retallant les puntes que sortints i donant-li forma rodona. Per enganxar-lo al biberó, l'omplim de paper de diari fins que podam pegar-lo.
    Una vegada enganxada, agafem els trossos de tela, els dobleguem per la meitat i els fem uns talls al centre perquè passen per la gepa.
    Tot seguit, agafem els cordons de sabatilla, els enganxem a la tela, per davant d ela gepa i portem els extrems fins a la tetina, on els entrellacem i els subjectem amb cola.
    Per a la cua, utilitzem un tros de llana i l'engaxem a la base del biberó.
    Per decorar pintem els envasos de petit amb rotulador marró i decorem les teles i els cordons amb pintura de purpurina.

    DAVID JIMENEZ, he fet el pessebre amb pals de fusta, plàstic, taxes, taladre i silicona.

    AGUSTIN LÓPEZ, he fet l'estrella amb el tub de cartró del paper i llana. he tallat en redolins el tub i els he enganxat pel centre donant-los forma. Després els he decorat amb laca platejada i per poder-la enganxar li he passat un fil de llana.

    GUILLEM FERNANDO, he fet el " niño Jesús" utilitzant un tapó de suro, un furgadents i plata. També he fet l'arbre doblant les fulles d'una revista.

    NATALIA I ELISABETH, hem fet una estrella amb un plat de plàstic. Primer hem fet una plantilla per poder tallar i donar la forma al plat. Tot seguit l'hem retallat i pintat i l'hem pegada a dos furgadents per a que es podera enganxar.

    CARMEN, ÀNGELA I GERALDINE, hem fet el riu i una estrella utilitzant cartró , paper de plata i purpurina.

    KEVIN PLA, he fet el rei utilitzant un bola de plastilina, cartolina per forrar el tub que fa de cos, paper de seda per a la capa i uns gomets per decorar.

    OSCAR OLIVER, he fet el burro amb taps de suro i furgadents per a les cames. També he fet una lluna i una estrella amb paper.

    MARTA ALMIÑANA, JUDITH SOLER, hem fet una estrella de cartró, utilitant paper de plata, cartró i retoladors.

    TONI LÓPEZ, he fet el pont. Amb un cúter he tallat el suro i li done forma, per després pintar-lo.

    SERGI MARTÍNEZ I GUSTAVO UCHER, hem fet les cases i el pou, utilitzant unes caixes de cartró, paper marró, una caixa d'ous, tub de cartró del paper, plàstics, furgadents, pintura i pegaments.

    JUAN RAMÓN, he fet els reis utilitzant per al cos el tub d'una bobina de fil enrrolat amb cotó- en- pèl, i els he vestit amb teles.
    També he fet una estrella amb pinces de madera que he desmontat i he utilizat les seues parts per formar l'estella.
    Per fer les cabres he utilitzat taps de suro, cotó- en- pèl i furgadents.

    JOSE LUIS MARTIN, he fet un ninot de neu, amb dos boles de paper, cola i aigua.
    primer he fet les boles que després he anant tapant amb paper que remullava en una mescla preparada amb cola i aigua a parts iguals. Quan ha estat sec, l'he pintant i decorat. El pal l'he fet amb una fletxa de goma amb cotó- en- pèl i fulla de pi.

    ADRIAN OLIVAS, he fet un arbre utilitzant una revista. He anat doblant les fulles con si fera un triàngle.

    Hugo, he prepart aquests dolcets nadalencs amb ous, mantequilla, sucre, levadura, farina i colorants alimentaris.

    MARIO, he fet aquest pare Noel amb una botella de pintura i una estrella amb un cd.

    PAULA I ANDREA, hem fet el molí i aquests borreguets.

    LEA, he fet aquesta decoració utilitzant una botella que he decorat.

    ResponElimina