TERTÚLIES LITERÀRIES

                                            E L      P R I N C I P  I T O






Aquest curs 2013-14 hem llegit el conte de  El Principito, en castellà, ens hem disfressats en Carnestoltes i hem fet moltes activitats, sempre amb la participació de tots els pares/mares, xiquets/es i l´equip de mestres del col.legi 9 d´octubre de Benimuslem que ha sabut portar a terme  aquest projecte i acabar-lo amb molta satisfacció.
¿COM L´HEM FET? :
Hem fet una xicoteta presentació als xiquets/es del llibre, desde Infantil a Primària.
Elaboració mural per part de tots els xiquets/es i posada en comú al hall.




 
















DOMEN A CONÈIXER EL NOSTRE PROJECTE:
Reunim als pares/mares per explicarlos la manera que anem a treballar el conte, la tasca que tenen que fer a casa, en companya dels xiquets/es, i la tasca que hem de fer nosaltres a l´escola. Repartim els llibres.


















COMENÇEM LES TERTULIES:
Cada cap de setmana els xiquets/es s´emportaran el llibre a casa, alli llegiran un ó dos capítols del llibre, s'anotaran en un quadernet les paraules que no han entés, que més els ha agradat o faran un xicotet dibuix. Tots junts,el dimarts de 12'15 a 13h, sempre el mateix dia i sempre en el mateix lloc llegirem el capítol i farem una posta en comú, allí resoldran tots els dubtes que s´han trobat, nosaltres estarem guiant-los i donant el torn de paraula per a parlar, però seran els xiquetes/es els que parlaran i explicaran als demés, que estaran escoltant, fins a aplegar a alguna solució.








QUINS TALLERS HEM FET? :
Dibuixos representatius, fets pels xiquets/es i posats en el mural del hall, personatges del conte: Baobad, cordero con su cajita, flor on cada xiquet/a ha decorat, en casa, una flor i de totes  s´ha fet una flor gran, rabossa pintada per ells , etc...










El llibre que hem llegit es guarda a l´escola per al curs que be i canviar-lo per un altre que han llegit en el cole de San Joanet.
Moltes gràcies a tots/es i ens vegem al curs següent amb més ganes de treballar i sobretot disfrutar de les coses que fem a l.´escola. ENHORABONA !!!!
PRÓXIMAMENT FESTIVAL FI DE CURS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada