nadal 2012

Festival de nadal

      
Bon Nadal
                          
Merry Christmas
                                    
Feliz Navidad









infantil

primària


El dia 21 de Desembre celebrem, com tots els anys, el Festival de Nadal. Aquest any decidim que es porte a l´escola: coques, taronges i un euro.
La celebració es va dur a terme en el mateix Centre i la participació, enguany, ha sigut magnífica ja que han participat els xiquets/es, pares i docents.
El dia 21, quan entrem a l'escola, les mares arriben carregades de coques (fetes per ells/es), va ser una participació massiva, ja que no sabíem on deixar-les, després els xiquets/es i els mestres vam començar a posar la taula i així esmorzar tots junts.
Les coques estaven riquíssimes!!!!!!. Enhorabona a tots/es per aquestes coques tan bones.
.

Anem a provar-les?






Els xiquets/es durant la setmana van portar taronges per a fer suc (el mestre Quique es va encarregar de fer el suc), també es va arreplegar 1 euro per xiquet/a per a proviatge fi de curs. A les 11´50 les portes de l´escola estaven obertes i així els familiars pogueren entrar a vore cantar les nadales als xiquets/es. Els xiquets/es van cantar molt bé i els pares estaven molt contents de veure'ls cantar.













Quan va acabar l´actuació els xiquets/es van entrar a classe i els familiars es van dirigir a veure el Betlem que es trobava en el hall del cole, allí van degustar les coques i el suc que havien fet. A l'eixida de classe ens despedirem tots/es fins a l'any nou i vam desitjar a tots/es un feliç nadal!!!!!.

Vos ha agradat? feu algun comentari. Gràcies i feliç any.




2 comentaris:

  1. Claro que sí que nos gustó la Fiesta de Navidad que organizasteis.
    Los chavales y chavalas se lo curraron mucho, se notó la mano de las ¨profes¨, y pasamos un buen rato los padres y los abuelos; cargados, como no, con cámaras y con móviles para pillar al máximo las evoluciones de la chavalería.
    Mención aparte (y que parece de justicia dejar aquí una reseña como constancia de la buena participación) merecen las pastas, las tartas, las ¨cocas¨ y bizcochos. Postres dulces y delicias saladas que nos hicieron pasar aún más si cabe, un mejor rato a todos los que pudimos asistir al acto que con tanto cariño y dedicación nos ofrecisteis. Tanto vosotras, como todos los chavales.
    Enhorabuena y gracias a todos.
    Ángel J. García.

    ResponElimina
  2. Perdón, que se me olvidaba: Gracias Quique por el zumo que hiciste.
    Disculpa que pluralice en femenino, pero es que te ganan en número.
    Un saludo.
    Ángel J. García.

    ResponElimina